CX-5

Luksuzna unutrašnjost

 

Mazda CX-5 je najelegantniji SUV srednje klase, izvana i iznutra. Putnički prostor u čijem je središtu čovjek na sve putnike ostavlja dojam otvorenosti, luksuza i udobnosti uz profinjene detalje dizajna KODO, od predivnih umetaka od pravog drveta do sjedala presvučenih Nappa kožom. Dojam otvorenosti i kvalitete povećan je unutarnjim retrovizorom bez okvira, prekrasnim crnim stropom, prošivenim upravljačem s kromiranim prstenom.* Užitak u vožnji još je veći uz sustav informiranja i zabave MZD Connect.

 

Odvažan, senzualan i isklesan izgled naglašen je najnovijom bojom Soul crvenom Crystal pomoću Mazdine tehnologije lakiranja Takumi Nuri. Dizajn KODO, koji ljepoti i energiji daje svrhu i osobnost, Mazdu CX-5 pretvara u SUV za svaku priliku, bez obzira idete li na operu ili izlet u planine. Odaberite pustolovinu. Svaka će biti posebna.

 

*U ponudi u paketu opreme Takumi Plus

  • Usredotočena na vas za bolju, sigurniju vožnju

   Usredotočena na vas za bolju, sigurniju vožnju

    

   U Mazdi uvijek krećemo od vas i najprirodnijeg položaja sjedala, papučice, kontrola i upravljača. Kada se osjećate udobno, povećava se užitak u vožnji Jinba Ittai. Putnici će uživati u vožnji baš kao i vi. Uz poboljšanu aerodinamiku i izolaciju za prigušivanje buke, prijatelji i obitelj osjećat će se udobno i opušteno baš kao i vi za upravljačem.

   Usredotočena na vas za bolju, sigurniju vožnju

  • Istaknite ljepotu bojom Soul crvena Crystal

   Istaknite ljepotu bojom Soul crvena Crystal

    

   Soul crvena Crystal naglašava prekrasne oblike i teksture dizajna KODO u Mazdi CX-5. Soul crvena Crystal razvila se iz naše prepoznatljive Soul crvene i živost, dubinu i sjaj karoserije čini intenzivnijom dok se prelijeva iz svjetla u sjenu. Nanosi se u tri sloja našom tehnologijom Takumi Nuri.

   Istaknite ljepotu bojom Soul crvena Crystal

  • Luksuzna unutrašnjost

   Luksuzna unutrašnjost

   Jednim pogledom u unutrašnjost Mazde CX-5 zapazit ćete prekrasnu izradu i pažnju posvećenu detaljima koja će vas očarati materijalima visoke kvalitete, oblogama od pravog drveta i sjedalima od Nappa kože za eleganciju u stilu. 

   Luksuzna unutrašnjost

  • Sportski naplatci od aluminijske legure

   Sportski naplatci od aluminijske legure

   Uz novi dizajn KODO, tamno lakirani 19-inčni naplatci od aluminijske legure dobili su elegantan oblik savršenih proporcija.*

   *U ponudi u paketu opreme Takumi Plus

   Sportski naplatci od aluminijske legure

  • Sustav MZD Connect

   Sustav MZD Connect

    

   MZD Connect olakšava istovremeno povezivanje sa svijetom te uživanje u vožnji. Osjećaj povezivanja naglašen je unutar Mazde CX-5.

   Navigirajte i komunicirajte lako dostupnim 7-inčnim dodirnim zaslonom u boji, glasovnom naredbom ili intuitivnim rotacijskim gumbom multimedijskog komandera. Povežite se s telefonom da ostanete u toku putem društvenih mreža, pristupate SMS porukama i uključite se u program digitalnog DAB+ radija ili mrežnih radijskih postaja.

   Sustav MZD Connect

  Filozofija dizajna Kodo Umjetnost pokreta

   
   
  00:00
   
  00:00
   
   
   
   
   
   
   

  Budući da se pridržavamo japanskog načela „manje je više“, naš cilj sveo se na oblikovanje jednostavne, no elegantne Mazde CX-5. Naglasak smo stavili na sofisticirani dizajn. A profinjena snaga karoserije oduzima vam dah jednim pogledom od sprijeda prema straga i ostavlja dojam brzine. Rezultat je automobil koji kombinira svrhu i izdržljivost SUV-a, a utjelovljuje umjetničko djelo. Otkrijte više

  Prikazani modeli možda nisu jednaki modelima namijenjenim hrvatskom tržištu. Prikazane boje i određeni elementi unutrašnje i vanjske opreme mogu se razlikovati od stvarnog modela.
  Vrijednosti potrošnje goriva temelje se na službenim ispitnim rezultatima prema pravilima EU-a, dobivenim laboratorijskim ispitivanjima. Navedene su samo radi usporedbe i možda ne odražavaju vaše stvarne vozačke rezultate.
  Prikazane cijene su informativnog karaktera i ne predstavljaju obvezujuću ponudu. Zbog kompleksnosti izračuna maloprodajne cijene, koja uključuje i posebni porez na motorna vozila, molimo Vas da točnu cijenu konkretnog modela zatražite od ovlaštenog Mazda partnera.

  Login