Ikonski, najprodavaniji roadster - izgrađen za čisti užitak vožnje

 

Ultra-sportski zapanjujući izgled nove Mazde MX-5 i savršene proporcije čine ovu evoluciju u dizajnu KODO – duša pokreta posebno ugodnom za oko. Kad sjednete u ovaj dvosjed i osjetite povjetarac, osjetit ćete čisti užitak vožnje za koji je MX-5 stvoren.

Naša nagrađivana SKYACTIV tehnologija i 'gram strategy' osiguravaju da ovaj kompaktni, lagani sportski automobil pruži oslobađajući osjećaj tijekom vožnje - stvarajući intimnu Jinba Ittai vezu između vas i MX-5. A sve je poboljšano ugrađenim inovativnim MZD Connect sustavom za informacije i zabavu i i-ACTIVSENSE sigurnosnim funkcijama koje funkcioniraju kao produžetak vašeg vlastitog tijela.

 

Dvosjed za potpuni užitak vožnje

Iznimno lagana karoserija SKYACTIV

Najprodavaniji dvosjed na svijetu

Mazdin koncept Jinba-Ittai – sjedinjenje vozača i automobila

Maksimalna brzina: 214 km/h*

Ubrzanje: 0-100 za 7,3 sekunde*

Potrošnja goriva: 6,0 l/100 km **

Emisije CO2: 139 g/km **

 

 

* Vrijednosti se odnose na model G160 sa ručnim mjenjačem.

**Vrijednosti se odnose na model G130 sa ručnim mjenjačem.

Nagrade Priznanje za inovativan dizajn

Potpuno nova Mazda MX-5 proglašena je japanskim automobilom 2015./2016. godine. To je drugi put kako je kultni dvosjed osvojio najprestižniju automobilsku nagradu u svojoj domovini, nakon što je prethodna generacija osvojila isto priznanje za 2005./2006. Nova Mazda MX-5 istovremeno je treća Mazda aktualne Skyactiv generacije modela koja je u protekle četiri godine osvojila titulu automobila godine u Japanu, nakon Mazde CX-5 (2012./2013.) i Mazde2 (2014./2015.)

Četvrta generacija ikonskog modela MX-5 dobila je nagradu “reddot: Nagrada Najbolji od najboljih”, najveće priznanje natjecanja, utemeljena na samo 1,6% ovogodišnjih prijava za izniman i inovativan dizajn. KODO linije i oblici predstavljaju suzdržanu energiju i sportsku “pokretnu” prirodu vozila Mazda.

Značajke Otkrijte zašto je ovaj automobil poseban

Boje Pogledajte ponudu boja iz svakog kuta

Galerija Istražite i najsitnije detalje iz svake perspektive

car
car

upquote Kada vozite Mazdu, nikada ne vozite sami. Automobil i vozač u savršenom skladu. downquote

My Mazda Dom privatnih vlasnika Mazde

Otkrijte My Mazda

 

My Mazda je personalizirana platforma za privatne vlasnike Mazde. Ona vam omogućuje praćenja svih važnih dokumenata i informacija o vašoj Mazdi, od povijesti servisiranja do jamstava, korisničkih uputa i video uputa. Sve se nalazi na jednom mjestu. Usluga je dostupna na vašem računalu ili kao mobilna aplikacija. 

Saznajte više

Mazda MX-5 Razlozi za vožnju PBC

Svatko ima svoj razlog za vožnju. Koji su vaši razlozi za vožnju?

Otkrijte novu Mazdu MX-5

 

Jedinstveni užitak vožnje u novoj MX-5.

Zgrabite upravljač! 

car
car

upquote Koji su vaši razlozi za vožnju? downquote

#ReasonsToDrive

Možemo li vam pomoći?

Možemo li vam pomoći?

Hvala vam što ste odvojili svoje vrijeme kako biste saznali više o potpuno novoj Mazdi MX-5. Želite li je isprobati sami?

Prikazani model možda nije jednak modelima namijenjenim hrvatskom tržištu. Prikazane boje i određeni elementi unutrašnje i/ili vanjske opreme mogu se razlikovati od stvarnog modela. Navedene brojke za MPG nastale su iz službenih rezultata koje regulira EU za provedene laboratorijske testove. Navode se isključivo radi usporedbe i ne moraju odražavati vaše stvarne rezultate vožnje.

Login