Model Mazda2 IPM

Sportski supermini za mnogo zabave

 

Mazda2 gotovo je nenadmašna ako želite zabavnu vožnju sa stilom. U svaku Mazdu ugrađen je koncept Jinba Ittai koji pruža osjećaj stapanja s automobilom, poput konja i jahača. Na gradskim ulicama ili vijugavim seoskim cestama osjetite intimnu vezu između sebe i Mazde2 koja se povećava svakom vožnjom. Najnovija Mazdina tehnologija SKYACTIV i tehnologija SKYACTIV-VEHICLE DYNAMICS  čine ovo iskustvo zajedništva još većim užitkom. 

 

 

Sportskog karaktera, sofisticirana KODO – Duša pokreta Mazda2 ostavlja mnogo veći dojam od svoje veličine. Dizajnirana bez kompromisa, lagana i okretna Mazda2 pruža iznimnu ekonomičnost, jamči sigurnost i performanse, a uz napredni sustav povezivanja MZD Connect tu su i informacije i zabava. Vožnja nikad nije bila ovako zabavna.

 

 

Niska potrošnja goriva i izvanredne performanse

Napredna povezanost u automobilu i sustav zabave

Napredne sigurnosne značajke i-ACTIVSENSE

Vrhunska unutrašnjost osmišljena je upravo za vas

Maksimalna brzina: 200 km/h*

Ubrzanje: 100 km/h za 8,7 sekundi*

Potrošnja goriva: 4,5 l/100 km**

Emisije CO2: 105 g/km**

 

*Odnosi se na 1.5 G115, 6MT

**Odnosi se na 1.5 G90, 5MT

Nagrade Inovativan dizajn i rezultati prepoznati su i nagrađeni

Inovacija Evo što Mazdu2 čini tako posebnom

DIZAJN

S upadljivom vanjštinom KODO – Duša pokreta koja je u skladu s njezinom energičnom osobnosti, Mazda2 ima elegantne konture i mišićav izgled koje je nemoguće ne primijetiti. Iznutra, moderna kabina dizajnirana je da vas okružuje kao da je dio vašeg tijela. Vrhunski obrađena unutrašnjost usavršena je do nove razine sofisticiranosti, s nanovo osmišljenim upravljačem, head-up zaslonom u boji i sjedalima u usklađenim bojama s prednjom konzolom i pločom s instrumentima. Užitak vožnje započinje u trenutku kad ugledate Mazdu2.

DIZAJN

KODO: Duša pokreta – Stil za kojim se okreću, dizajn koji pruža užitak vožnje.

PERFORMANSE

TEHNOLOGIJA SKYACTIV – Lako upravljanje, sportske performanse i otmjena vožnja

INFORMACIJE I ZABAVA

Povezani s cestom i sa svojim svijetom pomoću sustava MZD Connect

NAPREDNA SIGURNOST

Napredne sigurnosne značajke i-ACTIVSENSE štite vas u različitim situacijama

Boje Pogledajte raspon boja iz svakog kuta

Galerija Istražite sitne pojedinosti iz svake perspektive

car
car

upquote Kada vozite Mazdu, nikada ne vozite sami. Automobil i vozač u savršenom skladu. downquote

My Mazda Dom privatnih Mazdinih vlasnika

Otkrijte platformu My Mazda

 

My Mazda je personalizirana platforma za privatne vlasnike vozila Mazda. Ona vam omogućava čuvanje svih važnih dokumenata o vlasništvu vozila Mazda, priručnika, povijesti servisiranja, rasporeda obavljanja servisa, praktičnih vodiča i informacija o jamstvu na jednom mjestu. Platforma je dostupna kao računalna ili mobilna aplikacija.

Pročitajte više

Prikazani modeli možda nisu jednaki modelima namijenjenim hrvatskom tržištu. Prikazane boje i određeni elementi unutrašnje i vanjske opreme mogu se razlikovati od stvarnog modela.Prikazane cijene su informativnog karaktera i ne predstavljaju obvezujuću ponudu. Zbog kompleksnosti izračuna maloprodajne cijene, koja uključuje i posebni porez na motorna vozila, molimo Vas da točnu cijenu konkretnog modela zatražite od ovlaštenog Mazda partnera.

Login