AC Vuko d.o.o je osnovan 2012. godine. Nastao na temeljima 20-godišnjeg iskustva u ovom poslu. Od Automehaničarske radionice zasnovane 1993. godine, dobivanja zastupstava za BMW vozila 1995. godine i otvaranja prodajnog salona 1997. godine.

Dolaskom krize općenito, a koja je ponajviše pogodila auto-branšu, razmišljali smo o zastupanju  još jedne marke, kako bi smo popunili kapacitete i na taj način osigurali veći promet. Pokušali smo procijeniti koje od marki vozila, a koje nisu zastupljene, bi bilo pametno odabrati. Nakon dugih razgovara smo dobili mogućnost i prihvatili zastupati Mazdu.

Već nakon dva-tri mjeseca rada svima, pa i nama je jasno da je izbor bio ispravan. Broj prodanih vozila, odziv stanaka za servisiranje vozila najbolje potvrđuje naše navode.

Sigurni smo da je naš odabir marke dobar, a sve ćemo učini da vaš odabir, nas kao firme, kod koje će te kupiti i servisirati svog metalnog ljubimca , bude najbolji mogući odabir.  We love cars and want people to enjoy fulfilling lives through cars.